Thuis

Qingdao Shanghe Rubber Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

1. Is Rubber de Technologieco. van Qinigdaoshanghe, Ltd een professionele onderneming specifiek in het ontwerpen van en de productie van rubbermachines.

 

2. Vormde Rubber de Technologieco. van Qingdaoshanghe, Lt. een volledig systeem wat het ontwerpen, verwerking, het testen, het assembleren en de naverkoopdienst omvatten.

 

3. Wij leveren de dienst met inbegrip van ontwerp het gehele project van rubberproductiefabriek, ontwerp en vervaardigen rubbermachines. De leveringsdienst voor reparatie verschillende rubbermachines. De leveringsdienst voor de rubberproductie technische problemen. Leverings diverse soorten voorraad, Van categorie B en gebruikte banden.

 

4.Because wij geven de machines van de bandenfabriek en nemen terug banden verkopen met een weinig lagere prijs, die onze concurrerendere bandenprijs, levering snel tot en kwaliteitsgarantie wordt gemaakt. Wij winnen hoge reputatie in de wereldmarkt.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Is Rubberdie de Technologieco. van Qingdaoshanghe, Ltd in 2009 wordt gevestigd, Gelegen in Jiaonan, Qingdao.Covering een gebied van 120.000 vierkante meters en het hebben van meer dan 300 empoyees, een professionele onderneming specifiek in het ontwerpen van en de productie van rubbermachines.

 

Met 20 jaar ontwikkelings, Rubber de Technologieco. van Qingdao Shanghe, vormde Ltd een volledig systeem die het ontwerpen, verwerking, het testen, het assembleren en de naverkoopdienst omvat. Wij hebben de certificatie van ISO9001. Wij hebben meer dan 100sets-de machines van de precisieverwerking. Met behulp van ERP systeem, kan de bedrijfbinnenkant reactie en goed regeling snel maken. Wij hebben lange termen samenwerking met band, transportbandvervaardiging, winnen installatie, retread banden en andere rubberproducten vervaardigend bedrijf terug. Wij bereikten groot vertrouwen met onze superieure machineskwaliteit en prachtige ontwerpen van klanten in binnenlandse markt en markt overzee, die niet alleen tot Zhongqiao rubbermachines maakten die een hoog binnenlands percentenmarktaandeel nemen, maar ook verkopen wij ver weg machines aan Afrika, Rusland, Azië, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en andere landen.

 

In ingediend van materiaal moet de productie, Shanghe hoofdzakelijk rubberproducten produceren vervaardigend materiaal en

heeft perfect mechanisch ontwerp, verwerking en de verwerkende capaciteit, bezit een groep rubber de industrie professioneel en technisch personeel. Wegens de rijke ervaring van proces in de industrie, kan Shanghe aangepaste ontwerp en vervaardiging van aanverwante apparatuur s volgens de behoeften van gebruikers zijn.

 

Op verzoek van onze klanten, hebben wij de bandmateriaal keten van de handelindustrie sinds 2018 gevestigd, hoofdzakelijk verlenend de diensten zoals de voorbereiding van de bandinstallatie, materiaalontwerp, technische output, materiaalproductie en verkoop en bandverkoop. Sinds December 2018, heeft de afdeling een dagelijkse bandreserve van niet minder dan 60.000 en een productverscheidenheid van niet minder dan 100 bereikt. Omvatten de momenteel opgeslagen bandmerken GITI, Chengshan, Linglong, LONGMARCH, het Westenmeer, Aeolus en andere merken. De adequate voorziening waarborgt geschikte levering, lage prijs en stabiliteit, redelijke toewijzing van orden volgens klantenvereisten, en de identiteit van onze materiaalfabrikanten om de stabiliteit van productkwaliteit te verzekeren. Een professioneel team van ingenieurs verzekert het aanpassingsvermogen van het product aan verschillende markten. Het heeft lof van klanten gewonnen.

Qingdao Shanghe Rubber Technology Co., Ltd
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Luckylion

Aantal werknemers : 10~100

Jaarlijkse omzet : 600000000-1000000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao Shanghe Rubber Technology Co., Ltd Certificaten China Qingdao Shanghe Rubber Technology Co., Ltd Certificaten China Qingdao Shanghe Rubber Technology Co., Ltd Certificaten China Qingdao Shanghe Rubber Technology Co., Ltd Certificaten China Qingdao Shanghe Rubber Technology Co., Ltd Certificaten China Qingdao Shanghe Rubber Technology Co., Ltd Certificaten China Qingdao Shanghe Rubber Technology Co., Ltd Certificaten China Qingdao Shanghe Rubber Technology Co., Ltd Certificaten